Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min. heraf 20 min. i ovn



Æggekage med Gedeost

Ingredienser:
• 10 æg (5 dl)
• 2½ dl mælk 
• 1 tsk salt 
• lidt stødt, hvid peber
• 1 spsk olie
• 100 g gedeost 
• 200 g tomater 
• 1 bundt purløg
• 70 g lufttørret skinke


Fremgangsmåde
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen. Æggemassen sigtes ned på en pande med lun olie.
Æggemassen bages på panden i ca. 5 min. og gedeost tilsættes. Æggemassen stilles i en forvarmet ovn på 160 grader i ca. 20 min.
Tomaterne skæres i ønsket størrelse og purløg snittes fint.
Ved anretning placeres purløg, tomater og strimler af lufttørret skinke på æggekagen. Pyntes evt. med en bundet buket af purløg og friskkværnet peber.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.