Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Kylling Piri-Piri med grillet ost i det grønne


Ingredienser:
• 800 g kyllingekød (bryst eller overlår)
• ½ spsk. tørret piri-piri chili
• 2 udkernede chili
• ½ revet løg
• 1 spsk. citronsaft
• 2 fed hvidløg - pressede
• 1 tsk. groft salt
• 2 tsk. farin
• 1 spsk. mørk eddike
• 1 spsk. olivenolie
• 200 g. Taverna Grill ost eller (Halloumi)
Grønne krydderurter (persille, dild, oregano, estragon m.m)

Fremgangsmåde:
Blend chilier og tørret piri-piri.
Tilsæt citronsaft, hvidløg, salt, farin, eddike og olie.
Skær kyllingekødet i passende stykker og smør dem med krydderiblandingen.
Grill kyllingestykkerne i ca. 10 min. og vend dem jævnligt, smør evt. med piri-piri blandinger undervejs og igen inden de serveres.
Grill osten skæres i skiver og grilles med. Anret kylling og grill ost på grønne krydderurter.

Tilbage