Den bedste anerkendelse

Den bedste anerkendelse får vi ved at se på vores resultater i form af stigende markedsandele og vores kunders tillid og loyalitet. Men det forhindrer os bestemt ikke i at være stolte af de priser og flotte placeringer på internationale udstillinger, som vi har modtaget gennem tiden.

World Class

I 1998 vandt vi den første guldmedalje ved World Championship Cheese Contest i USA. Vi har siden vundet en række medaljer med vores oste ved konkurrencer både i Danmark og i udlandet. Senest i 2018 blev det igen til en guldmedalje ved osteverdensmesterskabet i Wisconsin. Denne gang for vores Taverna Kryddermarinerede salatost i tern med oliven, som blev kåret til verdens bedste ost i kategorien Feta Flavored. 

Frederik den niendes hæderspris

Ved en højtidelighed på Fredensborg Slot mandag den 14. juni 2004 fik NORDEX FOOD overrakt Kong Frederik den Niendes Hæderspris af HKH prins Henrik. Prisen blev bl.a. tildelt for at have opnået en eksportandel på 97% gennem målbevidst produktudvikling og specialisering inden for hvid ost.
 
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.