Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



BBQ-spyd med grillost og små kartofler


Ingredienser:
• 400 g Taverna Grillost 
• 16 små vaskede kartofler 
• 2-3 røde snackpebere
• 2 små rødløg
• 1 dl BBQ-sauce 
• 2 stilke rosmarin
• 4 svinekoteletter 
• 250 g blandet salat
• 4 spsk. citronolie
• 2 spsk. citronsaft
• salt og peber, frisk fra kværn
• træspyd 


Fremgangsmåde:
Kartoflerne koges i saltet vand til de er møre, ca. 12 min. Osten skæres i tern og sættes på træspyd med kartofler, skåret snackpeber og løgbåde.
Spyddene pensles med BBQ-sauce og krydres med salt, peber og finthakket rosmarin.
Salaten vendes med citronolie og citronsaft, krydres med salt og peber.
Koteletterne krydres og grilles ca. 2 min. på hver side.
Spyddene grilles 1 min. på hver side og serveres straks med den marinerede salat.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.