Antal: 25-30 stk. (3 ruller) 
Tilberedningstid: ca.30 min.



Baconrulle med snackpeber og gedeost

Ingredienser:
• 500 g bacon i skiver
• 750 g røde snackpeber
• 16 stk grønne asparges
• 200 g Taverna gedeost

Snackpeber flækkes og kerner fjernes. Peberne lægges på bagepapir med skindsiden opad og grilles i ovnen ved 280 °C til de er mørke på overfladen.
Lægges derefter i en lufttæt pose i ca. 10 min. og skindet trækkes af.
Grønne asparges koges al dente og flækkes på langs.

Baconskiverne lægges i et tyndt lag på bagepapir, derpå placeres snackpeber og halve grønne asparges ca. 7 cm af baconskiverne skal være fri til en pæn afslutning af rouladen.

Taverna gedeost skæres i skiver og rulles i rouladen.
Baconrullen steges i ovn ved 220 °C i ca. 10 -15 minutter og udskæres i passende stykker.

Tips: Baconrullen kan tilberedes dagen før og lunes i ovnen før servering.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.