Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min.



Balsamicosyltede pærer med gedeost og søde jordbær

Ingredienser
:
• 2 stk. pærer
• 2 dl hvid balsamico
• 3 dl vand
• 3½ dl sukker
• 1 laurbærblad
• 2 stjerneanis

• 150 g jordbær
• groft kværnet sort peber
• 200 g Taverna gedeost

• 1 dl rød balsamico
• ½ dl sukker

Fremgangsmåde
Hvid balsamico, vand og sukker koges op med laurbær og stjerneanis.

Pærerne skrælles og halveres, kernehus, stilk og blomst fjernes. Lagen bringes til kogepunktet og pærerne tilberedes ved svag varme, til de er møre med lidt bid i.

Rød balsamico og sukker koges ind til sirup.

Jordbær skæres i skiver og arrangeres på tallerknen med groft kværnet sort peber.
Taverna gedeost deles og arrangeres på den halve pære. Balsamico sirup hældes på glas og placeres på tallerknen.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.