Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min., heraf 10 min. til bagning



Beyaz Peynir bagt i butterdej med oliven og semi-dryed tomater

Ingredienser:
• 150 g Beyaz Peynir
• 4 plader butterdej á 75 g
• 300 g semi-dryed tomater
• 16 soltørrede sorte oliven
• 1 æg

Fremgangsmåde:
Butterdejen stikkes ud i 8 cirkler á 10 cm i diameter.  4 af cirklerne stikkes ud med en 8 cm ring for at danne en krans på 2 cm.
De udstukne dele anvendes som låg.

Cirklerne á 10 cm pensles med æg, og den tynde krans lægges på.
Kanten og lågene stikkes med en gaffel og pensles med æg.

Butterdejsrederne fyldes med blendede semi-tørrede tomater, Beyaz Peynir og sorte oliven. Butterdejen bages i ovnen ved 190 grader i ca. 10 minutter. Ved anretning placeres de bagte låg på toppen af osten.
 


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.