Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Blomkåls-couscous med urter og stegt grillost

Ingredienser:
• 1 Taverna Grillost
• 1 blomkål
• 4 spsk. fintskåret purløg
• 2 spsk. koldpresset rapsolie eller olivenolie
• 150 g ærter (friskbælgede eller optøede)
• 6-8 radiser
• Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Fjern alle blade fra blomkålen og riv den på et groft rivejern.
Kom den revne blomkål i en sigte og dyp sigten i kogende vand i 30 sekunder. Lad blomkålen dryppe af og kom den i en skål. Tilsæt fintskåret purløg, ærter og radiser i tynde skiver og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
Skær grillosten i 1 cm tykke skiver og steg dem gyldne på en pande eller grill. Anret de lune skiver ost med blomkåls-couscous og pynt evt. med lidt sprøde radiseflager.

Tip:
Skær radiserne i supertynde, aflange skiver og læg dem i isvand i ca. 5 minutter. Så bliver de helt sprøde og friske.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.