Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min.


Bulgur med urter og gedeost

Ingredienser:
• 1 bæger Gedeost i tern
• 2 dl bulgur
• 4 dl vand
• 2 spsk. olivenolie
• Saft og revet skal fra 1/2 økologisk eller usprøjtet citron
• 2 tomater
• 1 lille rødløg
• 75 g tørrede abrikoser
• 1 dl frisk persille (gerne bredbladet)
• 1/2 dl hakket mynte
• 1/2 dl friske korianderblade
• 1 granatæble, kernerne
• Salt og friskkværnet peber

Kog bulguren i 10 minutter i vandet tilsat lidt salt. Rør den kogte, varme bulgur med olivenolie, saft og skal fra citronen. Hak løg, abrikoser og krydderurter og skær tomaterne i tern. Vend det hele i bulguren. Gem evt. lidt af krydderurterne til at pynte med. Vend osten og kernerne fra granatæblet i til sidst.

Tip:
Salaten kan spises med det samme som tilbehør til fx kylling eller opbevares på køl i max 1 døgn og bruges i madpakken.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.