Antal personer: 1 stor bradepande
Tilberedningstid: ca. 50 min.



Chokolade med Domyati og orangecreme

Ingredienser
:
• 300 g mørk chokolade 
• 6 æg
• 300 g mørk farin 
• 1½ dl appelsinsaft
• 400 g Taverna Domyati 
• 200 g hakkede valnødder
• 250 g hvedemel 
• 150 g smør
• 1 spsk. bagepulver

Orangecreme:
• 3 dl Taverna drænet yoghurt
• 2 spsk. appelsinsaft 
• 1 spsk. grand manier
• Vaniljesukker

Fremgangsmåde
Chokoladen smeltes i vandbad.
Smørret smeltes og afkøles.
Æg og farin piskes let og luftig med håndmixer.
Appelsinsaft, afkølet smør og chololade røres i æggemassen.
Domyati skæres i små kvadrater og vendes med hakket
valnødder forsigtigt i æggemassen. Melet blandes med bagepuler
og vendes rundt i dejen med let hånd. Bradepande fores med
bagepapir, og dejen fordeles derpå. 
Kagen bages i ovnen ved 140 grader i ca. 25-30 minutter.

Orangecreme:
Drænet yoghurt røres med appelsinsaft og grand manier og smages
til med vaniljesukker. 

Chokoladekagen skæres ud og serveres med orangecreme og friske bær fra sæsonen.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.