Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min.



Couscoussalat

Couscoussalat:
• 125 g forkogte couscousgryn 
• 1¾ dl kogende vand
• 2 spsk olie
• 2½ spsk friskpresset citronsaft
• 3 spsk frisk, hakket persille
• 2 spsk friske, hakkede mynteblade
• 1 nip fint salt
• friskkværnet peber

• 2 bæger salat ost i tern i kryddermarineret (ca. 300 g)
• 300 g cherrytomater, i kvarte
• 75 g forårsløg, grofthakket

Tilbehør:
• groft brød

Fremgangsmåde:
Kom couscousgrynene i en stor skål, hæld kogende vand over og lad det trække i 5-10 min. rør i grynene med en gaffel. vend olie, citronsaft, persille, mynte, salt og peber i grynene.

Vend forsigtigt osten, tomater og forårsløg i grynene. smag couscoussalaten til.

Tips:
I stedet for couscousgryn kan man anvende ca. 125 g løse ris, som man kan koge og køler lidt af.

Couscoussalat egner sig glimrende som aftensmad serveret sammen med fx stegt okse- eller lammekød 

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.