Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 20 min. + 5 min. Anretningstid



Drænet yoghurt med nøddecrunch og tranebærsirup

Ingredienser
:
• 6 dl Taverna drænet yoghurt
• Mynteblade til pynt

Tranebærsirup:
• 3 dl vand
• 150 g sukker
• 150 g tranebær

Nøddecrunch:
• 50 g havregryn
• 40 g sukker
• 50 g hasselnødder

Fremgangsmåde

Tranebærsirup:
Vand og sukker koges op under omrøring og tilsættes tranebær.
Når bærrene har opnået en tilpas sødme, tages ca. 1/3 op, og de resterende bær og sirup koges ind, til en dråbe kan hænge ved skeen.
Tranebærsirup sigtes og afkøles med de hele tranebær.

Nøddecrunch:
Sukker, havregryn og hakkede hasselnødder ristes af på en pande under omrøring.
Når sukkeret er smeltet og blandingen er gyldenbrun, afkøles blandingen på bagepapir.

Drænet yoghurt, nøddecrunch og tranebærsirup anrettes lagvis i et glas og pyntes med frisk mynte.

Anbefaling:
Tranebærsirup og nøddecrunch kan tilberedes i større mængder og opbevares hhv. på køl og i kagedåse.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.