Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min. (+hviletid)



Fiskebrød fra middelhavet med røget laks, gedeost, rejer, grillet peberfrugt og couscous


Ingredienser:
• 4 portionsflutes, bagte
• 200 g varmrøget laks
• 50 g Taverna gedeost
• 1 rød peberfrugt
• 200 g pillede rejer
• Salt, peber
• 20 g couscous


Fremgangsmåde:
Med fingrene deles/plukkes laksen i stykker

Peberfrugterne deles i kvarte og kerne fjernes. Peberfrugterne
brankes under grill i ovn, med skindsiden opad, indtil
skindet er mørkt og boblende. Lægges i plasticpose
til afkøling i 20 min.
Skindet trækkes af peberfrugterne, og de skæres groft.

Toppen af brødet skæres af og udhules. Brødet fyldes -
skiftevis - med laks, gedeost, couscous og peberfrugt
(fyldet skal gå ca. ½ cm op over kanten på brødet).

Brødet sættes under pres evt. mellem to spækbrætter på
køl i minimum 2 timer - gerne 1 døgn.
Skæres herefter i skiver.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.