Antal personer: 4 personer (8 stk.)
Tilberedningstid: ca. 25 min. + hviletid til farsen



Fiskefrikadeller med Domyati og ærtepuré

Ingredienser:
• 200 g filet af hvid fisk (torsk, sej, hvilling)
• 100 g fersk laks i meget fine tern
• 100 g Domyati
• 1 stk. løg
• 1 æg
• 1½ spsk. mel
• 1 dl mælk
• 1½ spsk. kapers
• 1½ spsk. hakket dild
• salt og groft kværnet peber
• smør og olie til stegning

Ærtepuré:
• 150 g ærter
• ½ dl drænet yoghurt
• salt og peber
• 1 stk. citron
• 8 stk. radiser

Fremgangsmåde
Den hvide fisk blendes sej med salt og vendes med fine tern af laks. Farsen tilsættes æg og røres med mel og mælk. Domyati i fine tern, kapers, hakket dild og løg vendes i farsen, som smages til med salt og groft kværnet peber. Farsen skal hvile på køl i ca. 1 time og spædes evt. med lidt mere mælk.
Fiskefrikadellerne steges gyldne i fedtstoffet ved medium varme.

Ærter pureres, røres med drænet yoghurt og smages til med citronsaft, salt og peber.
Frikadellerne anrettes med ærtepuré, radiser, og serveres evt. med citron og groft rugbrød.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.