Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 12 1/2 time, heraf 12 timer til marinering af kød og ost



Forårsruller

Ingredienser:
• 400 g okseinderlår 
• 2 spsk soya
• 1 fed hvidløg  
• ½ rød chili 
• ½ spsk citronsaft
• 1 spsk limesaft 
• ½ stk icebergsalat
• 100 g cashewnødder
• 100 g Gybna Baida
• 16 plader forårsrulledej
 

Fremgangsmåde
Okseinderlår og Gybna Baida skæres i strimler, og marineres i ca. 12 timer i en marinade af soja, hvidløg, chili, citron- og limesaft.
Kødet og Gybna Baida fyldes i et dobbelt lag af forårsrulledej. Rulles som forårsruller og lukkes med æggehvide. Forårsrullerne bages af i olie.
Icebergsalaten snittes og arrangeres på en tallerknen med cashewnødder og forårsruller. 


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.