Antal: 25-30 stk. 
Tilberedningstid: ca.30 min.



Friteret ostesticks med spicy tomatsalsa

Ingredienser:
• 500 g Taverna Grillost
• 125 g hvedemel
• 1 æggeblomme
• 2 dl vand
• 2 spsk hakket basilikum
• 200 g rasp

Tomatsalsa:
• 600 g blommetomater
• 4 spsk rapsolie
• 1½ stk hakket løg
• 1½ stk hakket chili (25 g)
• 2 tsk revet ingefær
• 6 dl vand
• 2 spsk rørsukker
• 2 tsk tomatpuré
• 2 spsk hakket basilikum
• Maizena, salt og peber

Taverna Grillost skæres i stave, der dyppes i mel rørt med vand, basilikum, æggeblomme og vendes i rasp. Ostesticks bages gyldne i olie.

Blommetomater hakkes og sauteres i olie sammen med løg, chili og ingefær, herefter tilsættes rørsukker, tomatpure og vand. Saucen smages til med basilikum, salt og peber. Jævnes lidt før servering med maizena.

Tips: Osten kan tilberedes før og lunes i ovnen før servering.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.