Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time



Fyldt kyllingebryst med Beyaz Peynir

Ingredienser:
• 30 g soltørrede abrikoser 
• 70 g soltørrede tomater 
• 4 tomater
• 1 spsk revet peberrod
• 1 stilk koriander 
• 2 dl vand
• 1 dl hvidvinseddike
• 3/4 dl sukker
• 80 g Beyaz Peynir
 
• 4 stk kyllingebryst
• 140 g champignon i skiver
• 20 g bredbladet persille
• 1 tsk dijonsennep 
• 1 1/2 tsk akaciehonning 
• salt og peber
• 20 g salat mizuna

Fremgangsmåde
Soltørrede tomater og abrikoser skæres i skiver. De friske tomater befries for kerner og skind. Derefter gives de et opkog i hvidvinseddike, vand, sukker med peberrod og koriander. Chutneyen blendes let og afkøles. Beyaz Peynir skæres i små tern og vendes i den afkølede chutney.
Ved anretning skæres kyllingebrystet i tynde skiver og anrettes med salat mizuna. Tomatchutneyen hældes i et glas.

Kyllingebrystet fyldes med sauteret bredbladet persille og champignon. Overfladen på kyllingebrystet ridses let og smøres med en marinade af sennep, honning, salt og peber. Kyllingebrystet steges i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 minutter og afkøles.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.