Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca.30 min. i ovn



Fyldte kyllingeoverlår med hvid ost


Ingredienser:
• 140 g Taverna Cooking & Salad (Gybna Baida)
• 4-6 kyllingeoverlår
• ½ rød peber
• 3 fed hvidløg
• 4 stilke bredbladet persille
• 500 g grønne asparges
•  ½ dl chiliolie
• 100 g sorte oliven u/sten
• 4 æg
• 6 stilke timian
• salt og sort peber, frisk fra kværn
• Tandstikkere

Fremgangsmåde
Benet trækkes af kyllingelårene, brug evt. en lille kniv til at løsne det fra kødet.
Fintsnittet peberfrugt, knust hvidløg, finthakket persille, hvid ost og 20 g hakkede sorte oliven vendes sammen og krydres med salt og peber. Blandingen fyldes i lårene, som lukkes med 1-2 tandstikkere. Lårene krydres med salt og finthakket timian og steges i en forvarmet ovn 20-25 min. ved 200°C.
Æggene koges 7 min. De grønne asparges pensles med chiliolie og krydres med salt og peber. Steges i ovn 7 min. ved 200°C.
Æggene skæres i grove stykker og serveres sammen med grofthakkede oliven, overlår og asparges.
Alternativt kan fyldet bruges til kyllingebryst. Skær et snit i brystet på langs og fyld, luk med tandstikker og steg 20-25 min. v. 180°C. Kontroller, at det er gennemstegt.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.