Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time



Fyldte peberfrugter

Ingredienser
:
• 1 dl løse ris
• 1½ dl vand
• ½ tsk groft salt
• 8 små peberfrugter
• 200 g hakket oksekød
• 1 æg
• 1 lille hakket zittauerløg
• 1 fed knust hvidløg

• ½ dl vand 
• 100 g Taverna Gybna Baida Cooking and Salad i tern
• ½ tsk groft salt
•  friskkværnet peber
•  3 spsk rasp
• 25 g smør
• 1 dåse flåede tomater (ca. 400g)
 
Tilbehør: Brød
 
Fremgangsmåde
Kog risene som anvist på emballagen. Skær et låg af peberfrugterne og fjern frøstolene. Ælt kødet med æg, løg, hvidløg og vand. Tilsæt de kogte ris, ost samt salt og peber. Fordel farsen i peberfrugterne. Drys lidt rasp over og læg en smørklat på hver.
 
Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad. Skær tomaterne i mindre stykker og hæld dem med væde ved peberfrugterne.
 
Bag peberfrugterne midt i ovnen ca. 45 min. ved 200º
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.