Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 40 min.



Grønsagsroulade med Gybna Baida

Ingredienser:
• 50 g basilikum
• 1½ dl olivenolie 
• 1½ spsk revet parmesan 
• ½ spsk pinjekerner
• salt og peber

• 200 g revet gulerod
• 200 g revet squash 
• 2 æg
• 2 dl mælk
• salt og peber
• 250 g Gybna Baida 


Fremgangsmåde:
Basilikum, pinjekerner og parmesan blendes, tilsættes olie og smages til med salt og peber.

Revet squash trykkes lidt fri for væde og blandes med revne gulerødder. Grøntsagerne vendes i den tilsmagte æggemasse, løftes over på bagepapir og fordeles i et tyndt lag. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Den bagte bund vendes på papiret og afkøles.

Anretning
På den afkølede bund lægges tynde skiver af Gybna Baida. Pesto pensles med let hånd på osten, og rouladen rulles stramt i papir.
Ved anretning skæres rouladen i et skråt snit, serveres med pesto og pyntes med friterede gulerødder og basilikum.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.