Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 15 min.



Grillost ”koteletter” med spinat og asparges


Ingredienser:
• 2 stk Taverna Grill
• 2 1/2 dl mel
• salt og peber
• 2 æg
• 2 1/2 dl rasp eller panko (japansk rasp)
• Olie til stegning
• 1 bdt hvide asparges
• 1 rødløg, finthakket
• 1 fed hvidløg, finthakket
• 200 g helbladet spinat
• 4 store skiver groft surdejsbrød
• 4 spsk god olivenolie

Fremgangsmåde:
Skær Grillost i skiver og vend dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og så rasp til de er helt dækkede. Skræl asparges og del dem først på langs og så i halve. Steg dem i olie på en pande til de tager lidt farve. Tilsæt løg og hvidløg og steg med under omrøring til løgene er bløde og klare. Tilsæt spinat og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Rist brødskiverne og fordel spinat og asparges på skiverne. Top med de stegte Grillost skiver og dryp lidt god olivenolie over.
 
Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.