Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 10 min. + 30 min. til marinering af osten og fremstilling samt afkøling af jordbærkompot



Grillet ost mojito med jordbærkompot

Ingredienser:
• 250 g Taverna grill ost (8 skiver) 
• 2 spsk. rørsukker
• 4 spsk. mynteblade 
• saft af 2 stk. lime
• toastbrød og smør

Jordbærkompot: 
• 1 bakke jordbær
• 1½ dl vand 
• 2 spsk rørsukker
• ¼ dl rom

Myntebladene hakkes fint og stødes med sukkeret i en morter og tilsættes limesaft.
Skiver af Grill ost marineres i myntemarinaden i ½ time.

Fremgangsmåde
Jordbær deles i kvarte og koges i vand og sukker ved svag varme.
Halvdelen af jordbærrene tages op, mens der stadig er bid i dem.
De øvrige jordbær koges fædig til en tynd sirup og pureres gennem en sigte.
Den søde jordbærkompot smages til med rom og afkøles.

Grill osten steges i smør på panden og anrettes på tallerken med jordbærkompot,
mynteblade og serveres med ristet brød og smør.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.