Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 75 min.



Grillet forel fyldt med sennep, krydderurter og Beyaz Peynir

Ingredienser:
• 4 stk. portions forel 
• 150 g Taverna Beyaz Peynir
• 3 spsk. mild, grovkornet sennep
• ½ dl citronsaft
• 3 dl friske krydderuter (eks. dild, kørvel og purløg)
• rapsolie
• 4 bagekartofler
• 4 stilke ribs (kan evt. erstattes af bær i sæson)

Hyldeblomstskum:
• 1 dl hyldeblomstsaft 
• ¼ dl æblecider
• ½ stk pasteuriseret æggehvide 

Forellen skæres fri for hoved, finner og hale. Ved at trykke ned langs
ryggen frigøres rygbenet, og benene i buges skæres fra. Forellen åbnes
og smøres med sennep. Tynde skiver af Beyaz Peynir, hakkede
krydderurter og citronsaft lægges ovenpå. Fisken lukkes sammen og
grilles. Kartoflerne skæres i brede rektangler, pensles med olie og
krydres med salt og peber. De grilles færdige.

Æbleskum:
Hyldeblomstsaft piskes til skum med æblecider og æggehvide.
Skummet tilberedes umiddelbart før servering.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.