Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 min.



Grillspyd med krydret ægnudler og chilisauce

Ingredienser:
• 250 g kyllingebryst
• 250 g Taverna Grillost
• 6 skiver lufttørret skinke
• 1 stk. grøn peberfrugt
• 12 stk. sherrytomater
• 1 dl soya
• 2 spsk. limesaft
• salt og peber

• 300 g ægnudler
• 1 l vand og salt
• 1 tsk. revet ingefær
• 1 tsk. karry
• 4 stk. forårsløg
• 2 stk. rød chili
• 3 spsk. olivenolie
• 1½ dl. sød chilisauce

Fremgangsmåde
Taverna Grillost, kyllingebryst, lufttørret skinke og peberfrugt udskæres og placeres på spyddene med tomater. Spyddene grilles og pensles under stegningen med en marinade af soya, lime, salt og peber.

Ægnudlerne koges al dente i vand tilsat salt, ingefær og karry. Forårsløg og chili skæres i mindre stykker, sauteres i olie og ægnudlerne vendes deri.
Spyddene anrettes på tallerken med ægnudler og sød chilisauce.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.