Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Grillstegt honningkotelet med mangosmør og lun tomat-courgettesalat med Grill ost

Ingredienser:
• 4 svinekoteletter
• 1 spsk. honning
• 3 spsk. olie
• 1 spsk. hakket rødløg
• 1 spsk. mango chutney
• 1 spsk. hakket porrer (det grønne fra toppen)
• ½ tsk. karry
• ½ spsk. hakket persille
• ½ spsk. hakket chili - eller ½ tsk. tørret chili krydderi
• 100 g Taverna Grill ost
• 4 kartofler af normal størrelse
• 1 squash
• 4 tomater
Brøndkarse

Fremgangsmåde:
Koteletten marineres i 1 time i olie, honning og rødløg (dette kan med fordel gøres dagen før). Blødt smør rører med mango chutney, porrer, karry, persille og chili.
Læg smørret på bagepapir og rul det til en pølseog læg det på køl.
Koteleten afbrunes og steges på grill eller pande. Kartoflerne skrælles og skærres i pæne skiver, steges gyldne på pande. Grillost, tomater og gourgetter skæres i skiver. Vendes i mel og steges gyldne på grill/grillpande. Grill ost, tomater samt courgetter anrettes i lag oven på hinanden på tallerkenen. Koteletten lægges ved med en skive mangosmør og pyntes med brøndkarse.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.