Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 25 min.



Grønkålssalat med valnødder, druer og grillede ostestænger

Ingredienser:
• 200 g grønkål
• 50 g tørrede dadler
• 100 g stenfri blå druer, grønne kan også fint bruges
• 75 g valnødder
• 2 stængler bladselleri
• 2 pakker Taverna grill ost

Dressing:
• 4 spsk flydende honning
• 4 spsk hvid balsamico eller æblecidereddike
• 1 dl koldpresset rapsolie
• havsalt
• ekstra honning til at dryppe over osten ved servering

Skyl grønkålen grundigt, fjern de tykke stokke i midten og læg kålen i en stor skål. Brug et par minutter på at massere kålen med hænderne, det gør den mør og blød. Hak grønkålen groft. Hak dadlerne groft, del druerne i halve og skær bladselleri-stænglerne i tynde skiver. Rist valnødderne et par minutter på en pande ved middel varme til de begynder at dufte nøddeagtigt. Hak dem groft. Vend grønkålen med dadler, druer, bladselleri og valnødder. Ryst dressingen sammen til den er cremet og smag den til med lidt salt. Dryp den over salaten og vend hurtigt rundt. Skær osten ud i skiver på den lange led på ca. 1 cm’s tykkelse og pensl med en smule olie. Varm en grillpande op til den er godt varm og læg osten på. Steg den et par minutter på hver side og læg osten på salaten. Dryp med lidt honning og server med det samme.
 
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.