Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 15 min. + ca 40 min. bagetid

Grønsagstærte med Taverna Cooking & Salad salatost

Ingredienser
:
• 1 rulle færdiglavet tærtedej
• 400 g helbladet spinat (optøet og vredet fri for væde)
• 200 g Taverna Cooking & Salad salatost
• 1 porre i ringe, kogt i 1 minut
• 150 g varmrøget laks
• 3 æg
• 2,5 dl madlavningsfløde ca.13%
• 1/2 tsk salt
• 4 vrid friskkværnet peber
 
Fremgangsmåde:
Kom tærtedejen i en smurt tærteform (26 cm).
Bræk osten i mindre stykker og fordel den i tærtebunden sammen med spinat, porre og laks i
mindre stykker.
Rør æg, fløde, salt og peber sammen og hæld over fyldet. Bag tærten i en 180° forvarmet ovn i 35-
40 minutter.
Tip:
Bag tærterne i små portionsforme og anret 1 tærte pr. kuvert.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.