Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Gybna Baida aioli med saltkogte kartofler og grillet laks


Ingredienser:
• 4 laksestykker
• Saft af 1 citron
• 100 g Taverna Gybna Baida
• Hvidløg efter smag
• 1 spsk olivenolie
• 400 g nye kartofler
• 1 dl salt


Fremgangsmåde:
Gybna Baida røres lind med hvidløg og olien til en smørbar pure.
Kartoflerne koges i vand med rigeligt salt i ca. 6 min. -
trækker færdig i vandet til de er møre. Vandet hældes fra og
kartoflerne dampes godt over varme fra komfuret.

Laksen smøres med citronsaft og grilles 10-12 min.
afhængig af størrelsen. 
 
Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.