Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Halloumi i flødecreme sauce

Ingredienser:
• 100 g båndpasta
• 160 g chorizio pølse 
• 200 g squash 
• 8 dl piskefløde
• 170 g Halloumi 
• 40 g kapers 
• 3 fed hvidløg 


Fremgangsmåde
Piskefløde og Halloumi koges ind til en let cremet konsistens, smages til med kapers, hvidløg og evt. lidt salt. Kogt pasta og strimler af chorizio pølse vendes i saucen.
Skiver af squash grilles og anrettes på en tallerken med den varme pasta.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.