Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca. 30 min. på køl



Hindbærkogt pære med honning-gratineret hvid ost og basilikum


Ingredienser:
• 240 g Taverna Salad & Snack (Beyaz Peynir)
• 4 pærer, gerne Clara Friis
• 300 g frosne hindbær
• 200 g sukker
• 2 dl vand
• 1 stang vanille
• 2 spsk. honning
• 2 tsk. fennikelfrø
• 400 g blandede bær
• 4 stilke basilikum
• mørk chokolade
• salt

Fremgangsmåde
Pærerne skrælles, lad stilken sidde, kernehuset fjernes fra bunden. Hindbær, sukker, vand og vanille koges op og blendes. Pærerne
koges heri ved svag varme til de er møre, ca. 15 min.
Lad dem trække i lagen på køl min. 30 min.
Lagen sigtes og koges ind til saucekonsistens. Pærerne lunes i saucen.
Osten brækkes i mindre stykker og honning varmes med fennikelfrø.
Den varme honning hældes over osten som gratineres i ovn under grillen i ca. 2 min. Hold øje med at den ikke bliver for mørk.
De lune pærer anrettes med blandede bær, ost, basilikumblade og høvlet chokolade.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.