Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: 30-40 minutter



Iransk Koko med shiraz salat og Beyaz Peynir

Ingredienser:

Koko:
• 10 stk. æg
• 2½ - 3 dl friske krydderurter
• Fx. persille, basilikum, koriander, purløg og dild
• 1 stk. porre
• 30 g spinat
• 8 stk. valnødder
• ½ stk. icebergsalat
• 2 spsk. olie
• Salt og peber

• 2-4 stk. nanbrød
• 2-300 g Beyaz Peynir

Shiraz salat:
• ½ stk. agurk
• 2 stk. tomater
• 2 stk. rødløg
• 3 spsk. citronsaft
• 6 spsk. olivenolie
• Salt og peber

Fremgangsmåde

Koko:
Alle krydderurter, porre og spinat hakkes fint og sauteres af i 1 spsk. olie på panden. Hakket iceberg og valnødder tilsættes. Urterne smages til med salt og peber.

Æggene piskes med salt og peber. De let afkølede urter røres i æggemassen som hældes på panden med olie.
Koko bages ved svag varme og når æggemassen er stivnet på toppen vendes den og brunes gylden.

Shiraz salat:
Tomater, agurk og rødløg skæres i meget fine tern. Citronsaft piskes med olivenolie, smages til med salt og peber. Marinaden hældes over grønsagerne.

Koko anrettes på tallerken med shiraz salat, Beyaz Peynir og nanbrød.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.