Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 min. + koge og afkølingstid til kartoflerne



Kartoffelsalat med røget makrel og Gedeost

Ingredienser:
• 200 g Gedeost
• 600 g små nye kartofler
• 400 g blomkål
• 200 g radiser
• 1 stk røgede makrel
• 1 stk hovedsalat
• 3 spsk finthakket purløg
• olie, salt og peber

Marinade:
• 1 dl eddike
• 2½ dl olie
• ½ tsk dijonsennep
• salt og peber

Fremgangsmåde:
Kartoflerne koges, afkøles og skæres i skiver.
Radiser skylles og skæres i skiver.

Kartofler og radiser overhældes med en marinade af eddike, dijonsennep og olie smagt til med salt og peber.
Blomkål deles i buketter, ristes på panden i olie og krydres med salt og peber.

Gedeosten skæres i passende stykker, og makrellen klargøres uden skind og ben.
Kartoffelsalaten arrangeres med sprøde salatblade, Gedeost og makrel og drysses med finthakket purløg.
 


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.