Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Kylling Piri-Piri med grillet ost i det grønne


Ingredienser:
• 800 g kyllingekød (bryst eller overlår)
• ½ spsk. tørret piri-piri chili
• 2 udkernede chili
• ½ revet løg
• 1 spsk. citronsaft
• 2 fed hvidløg - pressede
• 1 tsk. groft salt
• 2 tsk. farin
• 1 spsk. mørk eddike
• 1 spsk. olivenolie
• 200 g. Taverna Grill ost eller (Halloumi)
Grønne krydderurter (persille, dild, oregano, estragon m.m)

Fremgangsmåde:
Blend chilier og tørret piri-piri.
Tilsæt citronsaft, hvidløg, salt, farin, eddike og olie.
Skær kyllingekødet i passende stykker og smør dem med krydderiblandingen.
Grill kyllingestykkerne i ca. 10 min. og vend dem jævnligt, smør evt. med piri-piri blandinger undervejs og igen inden de serveres.
Grill osten skæres i skiver og grilles med. Anret kylling og grill ost på grønne krydderurter.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.