Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 50 min.



Kylling med stegt kartoffelsalat

Ingredienser
:
• 1 bæger Taverna Gourmet salatost i blok
• 1 kg små kartofler
• 1 spsk. olivenolie
• 3 faste pærer
• 50 g sorte oliven
• 4-5 friske rosmarinkviste
• Ca. 1 dl frisk bredbladet persilleblade

• 4 kyllingebrystfileter
• Ca. 2 spsk. friske, hakkede krydderurter (fx persille og rosmarin)
• Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Skyl og skrub kartoflerne og dup dem tørre. Vend dem med olie. Skær pærerne i både og vend dem med kartofler, rosmarinkviste, oliven, salt og peber. Læg blandingen i en bradepande og steg den i en 200° forvarmet ovn i ca. 35-40 minutter.
Gnid kyllingebrystfileterne med salt og peber og steg dem 5-6 minutter på hver side på en pande. Rul dem i de hakkede krydderurter og hold dem lune under stanniol.
Skær salatosten i grove stykker og vend dem i de stegte kartofler sammen med persillen. Server med kylling i tykke skiver anrettet ovenpå den stegte kartoffelsalat.
 

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.