Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 min. + 6 timer til at kyllingeterrinen hærdes



Kyllingeterrine med asparges og saltede mandler

Ingredienser:
• 200 g kyllingebryst
• 2 stk. forårsløg
• 100 g Gybna Baida
• 6 stk. grønne asparges
• 3 dl hønsebouillon
• 2 kviste timian
• 4 blad gelatine
• 80 g salat i forskellige sorter
• salt og st. hvid peber

Saltede mandler:
• 50 g mandler uden hinde
• 2 spsk. salt
• 1 dl vand

Fremgangsmåde:
Kogt kyllingebryst skæres i tern. Asparges og forårsløg koges al dente og skæres i skrå skiver. Gybna Baida skæres i mindre stykker og arrangeres i en folieform med kylling, asparges og forårsløg. Hønsebouillon koges op med timian, og smages til med salt og st. hvid peber. Den varme bouillon tilsættes udblødt gelatine og afkøles før det hældes over fyldet. Kyllingeterrinen hærdes på køl i ca. 6 timer.

Saltede mandler: Vand og salt koges op og tilsættes mandler uden hinde. Mandlerne trækker saltet fra lagen i ca. 20 - 30 minutter. Efterfølgende tørres mandlerne i ovnen ved 160 grader i ca. 30 minutter.

Kyllingeterrinen skæres i skiver og anrettes med sprøde salater, saltede mandler og krydderurtedressing.
 


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.