Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 60 min.



Laks med Beyaz Peynir og citron

Ingredienser:

Bønner og vilde ris
• 125 g vilde ris
• 6 dl vand 
• ½ tsk fint salt

Laks 
• 500 g laksefilet uden skind
• 200 g Beyaz Peynir
• 8 spsk frisk, grofthakket dild 
• 8 tsk friskpresset citronsaft
• friskkværnet peber

Bønner og vilde ris, fortsat
• 25 g smør
• 500 g optøede haricots verts
• 1 tsk fintrevet citronskal
• ¼ tsk fint salt
• friskkværnet peber

Pynt
• dildkviste

Tilbehør
• lyst brød

Bagetid
• ca. 15 min. ved 150ºC

Fremgangsmåde

Bønner og vilde ris
Skyl de vilde ris. Bring vand og salt i kog og tilsæt risene under omrøring. Kog og tilsæt risene under omrøring. Kog ved svag varme og under låg i ca. 35 min. hæl risene til afdrypning og hold dem varme.

Laks
Skær laksefileten og osten i tynde skiver. Del fisken i 16 portioner. Smær 8 ovnfaste skåle (a ca. 1½ dl). læg lagvis i hver skål: Laks, ost dild og laks.
Fordel citronsaft og pever over fisken og bag midt i ovnen.

Bønner og vilde ris, fortsat
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bønnerne i ca. 1 min. og tilsæt de vilde ris og resten af ingredienserne. Smag til.

Ved serveringen
hæld fiskeskyen i en skål. Vend 4 portioner laks ud og anret dem på varme tallerkener sammen med lidt bønner og ris. Server den varme fiskesky til. Anret resten af laksen på et fad sammen med bønner og vilde ris.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.