Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time og 20 min., heraf ca. 30 min. i ovn



Lammeculotte med kryddermarineret Salatost i tern

Ingredienser:
• 800 g lammeculotte (3-4 stk)
• 120 g Salatost i tern kryddermarineret
• 2 stk friske salvieblade
• groft salt
• 10 stk blommetomater (gerne med stilk)
• ½ dl olivenolie
• 1 spsk sukker 
• 1 tsk salt
• 1 stk løg i halve løgringe
• 4 fed hvidløg i skiver
• 6 kviste frisk timian


Fremgangsmåde
Tomater, løg og hvidløg vendes i olivenolie, timiankviste, salt og sukker. Bages i ovnen ved 120º i en time.
Lammeculotte soigneres, et snit lægges på tværs og fyldes med Salatost.
Lukkes med en kødnål eller snøres med kødtråd. Kødet gnides med kryddermarinaden og lidt salt. Brunes på panden og spækkes med frisk salvie.
Færdigsteges i ovnen ved 120º i ca. 30 min. Kødet skal hvile i 10 min., før det skæres ud i tynde skiver.

Retten kan serveres med pasta og pesto.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.