Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time



Lammekoteletter med syltede løg og kartoffelroset fyldt med Gedeost

Ingredienser:
• 12 stk lammekoteletter a 65 g
• 8 stk syltede løg på spyd: 
• 3 dl balsamico bianco 
• 2 dl sukker
• 1 stk laurbærblad
• 1 stilk rosmarin
• 2 stk rødløg i både
• 12 stk perleløg
• 4 stk skalotteløg i kvarte
 
• 500 g kartofler 
• 1/2 stk æggeblomme
• 30 g smør
• 1 spsk finthakket persille 
• 120 g Gedeost 


Fremgangsmåde
Lammekoteletterne steges på pande og krydres med salt og peber.

Balsamico, sukker, laurbærblad, rosmarin og peberkorn koges op. De klargjorte løg lægges i den lune lage og mørner lidt. Løgene sættes på spyd.

Kartoflerne koges møre uden salt. Piskes og tilsættes æg, smør, persille og salt. Gedeost smuldres og vendes i mosen. Mosen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på bagepapir. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.