Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 4-6 timer (til marinering af kødet), heraf ca. 30 min. i ovn



Lammemørbrad med bulgursalat

Ingredienser:
• 50 g persille
• 1 rødløg 
• 250 g kogt bulgur 
• 2 tomater
• 1 spsk olie
• 1 spsk revet citronskal 
• salt og peber
 
• 100 g Gybna Baida
• 4 stk lammemørbrad
• 3 spsk græsk yoghurt 
• 1 tsk citronsaft 
• 1/4 tsk allehånde


Fremgangsmåde
Den kogte bulgur blandes med hakket løg og persille. Tomaterne befries for kerner og skæres i strimler og tilsættes salaten. Salaten smages til med olie, revet citronskal, salt og peber. Anrettes på en tallerken.
Gybna Baida røres til en cremekonsistens med græsk yoghurt og citronsaft. Smages til med allehånde.
Lammemørbrad afpudses for sener, og vendes i cremen. Kødet må gerne ligge i cremen i 4 - 6 timer. Brunes på panden og steges færdig i ovnen ved 180 grader ca. 30 min. 


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.