Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 15 minutter



Lune ostecroutons med kantareller og brombær

Ingredienser
:
• 200 g Taverna Cooking & Salad
• 4 skiver sandwichbrød
• ca 30 g smør
• 100 g kantareller
• 100 g brombær (12 stk.)
• 1½ spsk. rapsolie
• ½ tsk akaciehonning
• salt og frisk timian

Brødet udstikkes i cirkler på ca. 8 centimers diameter og smøres med smør. Osten skæres i 8 skiver som fordeles på brødet, som bages let gyldne i ovnen ved 200 °C.

Kantarellerne ristes af i olie, tilsættes honning og brombærrene vendes forsigtigt rundt med lidt salt. Kantareller og brombær arrangeres på de lune ostecroutons.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.