Antal personer : 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Mandel-paneret Grillost med chili og sommer-salat  

Ingredienser:
Sommersalat:
• 1 agurk
• 1 bundt radiser
• 1 bakke ærteskud
• 1 - 1 ½ dl friskbælgede ærter
• 2-3 spsk hvid balsamicoeddike (eller anden lys eddike)
• ca ¼ tsk havsalt
• friskkværnet peber
• ca. 100 g rygeost 

Mandelpanerede ostestave:
• 2 pakker Grillost med chili
• 1 sammenpisket æg
• 2 spsk mælk
• ca 100 g mandelmel eller meget finthakkede mandler, gerne med skal
• olie til stegning
 
Tilberedning:
Skær agurken i så tynde skiver som muligt, det er bedst og nemmest på en mandolin. Skyl radiserne og gør det samme med dem. Skær det nederste af stilken på ærteskudene og vend med agurkeskiver og radiser og ærter. Dryp med eddike og drys med havsalt og vend salaten rundt. Rør rygeosten cremet, hvis den er meget fast kan den blødes op med et par skefulde yoghurt eller andet syrnet mælkeprodukt, og sæt den som små toppe ovenpå salaten. Lad salaten stå imens ostenstavene laves. Skær osten i stave og vend dem i æg og mælk og derefter i mandelmelet/de hakkede mandler. Steg osten i ca 2 spsk olie ved medium varme til paneringen er gylden og sprød. Server med salaten.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.