Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 min. + 3 timer til marinering af osten



Marineret Ost i rødkålssalat med appelsiner og figner

Ingredienser:
• 200 g Cooking & Salad
• 4 dl appelsinsaft
• 5 stk sorte peberkorn
• 1 stang vanilje
• 3 stk stjerneanis

• ½ stk rødkål
• 2 endivie(julesalat)
• 2 stk appelsiner
• 2 stk figner
• 12 stk valnødder
• evt. akaciehonning

Fremgangsmåde:
Appelsinsaften koges op med peberkorn, vanilje, stjerneanis.
Massen afkøles. Osten marineres i orangelagen i minimum 3 timer.

Rødkålen snittes fint, og appelsiner skrælles og skæres i fileter.
Rødkål og appelsinfileter tilsættes lidt af orangelagen og sødes evt. med lidt honning.
Endivie snittes og anrettes med rødkålssalaten, ost og friske figner.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.