Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Middelhavs-cheeseburger

Ingredienser
:
• 1 Taverna Domyati 250 g
• Ca. 400 g friskhakket oksekød
• 2 tsk. salt
• Ca. 1 dl friske basilikumblade
• 4 finthakkede soltørrede tomater
• 4 grove burgerboller
• Ca. 4 tsk. salatmayonnaise
• Ca. 2 tsk. mild sennep
• 1 bøftomat
• 4 syltede drueagurker
• 1 salatløg i ringe
• 2 små hoveder fintsnittet hjertesalat
• Ca. 1 dl friske basilikumblade

Fremgangsmåde:
Rør hakket oksekød løst sammen med salt, hakkede basilikumblade og soltørrede tomater. Form 4 store bøffer. Kødet skal ikke æltes eller presses for meget sammen, da det gør bøfferne tørre. Steg bøfferne på grill eller pande.
Del bollerne og rist dem gyldne på skærefladen. Smør dem med salatmayo og sennep og læg en skive bøftomat og et par skiver drueagurk på hver underbolle. Kom løgringe og en god håndfuld salat på og læg en bøf på toppen. Skær tykke skiver af Domyatien og læg en skive på hver bøf. Læg overbollen på og stik evt. et træspyd gennem hele herligheden, så burgeren ikke vælter.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.