Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 40 min.



Oksefilet med Gybna Baida og bagte hvidløg

Ingredienser:
• 1,5 kg oksefilet
• 250 g Gybna Baida
• 30 g rasp
• 1 spsk. hakket mynte
• 1 spsk. hakket rosmarin
• salt og peber

• 4 stk. majskolber
• 2-4 stk. hvidløg
• salt og olie
• 100 g kryddersmør

Fremgangsmåde
Oksefileten afpareres for sener og krydres med salt og peber, og brunes i ovn ved 200 °C eller på grill.

Gybna Baida røres med hakket urter og rasp. Oste massen placeres på fileten, når den har fået stegeskorpe og færdigsteges ved 160 °C, til en kernetemperatur på 53 °C. Oksefileten skal trække ca. 15 minutter før udskæring.

Hvidløgene deles på tværs, pensles med olie og krydres med salt og bages i ovn ved 160 °C i ca. 15- 20 minutter, eller på grill.
Fileten serveres med bagte hvidløg, majskolber og kryddersmør.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.