Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Omelet med Halloumi i vinaigrette

Ingredienser:
• 3 æg 
• 40 g Halloumi
• ½ stk skalotteløg 
• salt, peber, timian og olie
• 1 stk blommetomater
 
• 1 spsk citronolie
• 1 spsk balsamico bianco 
• salt og peber
• 20 g Halloumi i fine tern 
• ½ tsk hakket estragon
• ½ stk hakket skalotteløg 
• ½ stk hakket persille
• ½ spsk kapers


Fremgangsmåde
Balsamico og citronolie piskes sammen og smages til med salt og peber. Krydderurter og Halloumi vendes i vinaigretten.

Tomaten ridses i toppen, stænkes med olie og krydres med salt, peber og lidt frisk timian. Tomaten bages i ovnen ved 110 grader i ca. 30 minutter.
Æggene piskes sammen, sigtes og krydres med salt og peber. Hakket skalotteløg og fine tern af Halloumi sauteres af på panden i olie. Æggemassen hældes på panden og røres rundt med en ske.
Omeletten vendes sammen og formes som en cigar.
Ved anretning skæres et snit i omeletten og vinaigretten placeres deri. Pyntes med frisk estragon. 


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.