Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 20 min.
(ostekurvene kan bages dagen før)



Ostekurv med chorizosalat, gedeost og ribs

Ingredienser:
• 200 g gruyere ost 
   (kan evt. erstattes af andre hårde ost)
• 150 g Taverna gedeost 
• 150 g chorizo
• 1 tsk. romainesalat 
• 50 g mixed babysalater
• 12 stk. kapersfrugt 
• 12 stk. store sorte oliven
• 4 stilke ribs
• Rapsolie

Fremgangsmåde
Gruyere ost rives og placeres på bagepapir i cirkler med 4 stk. á 15
cm i diameter. Osten bages i en forvarmet ovn uden varmluft ved 200
grader i ca. 4-5 minutter til osten er gyldenbrun.
Osten hænges på store glas/skåle og formes som kurve.

Romainesalaten snittes og blandes med babysalaten.
Salaten fordeles i ostekurvene med chorizo, kapers, oliven og ribs.
Gedeosten skæres i passende stykker og halvdelen ristes let på en pande med olie og vendes forsigtigt.
Gedeosten placeres i ostekurven som stænkes med en mild olie-eddike dressing.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.