Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 20 min.



Pandekage med frisk ostecreme og kanelæbler

Ingredienser
:

Pandekager:
• 4 stk. æg
• 65 g mel
• 100 g smør
• 3 ¾ dl mælk
• Sukker, vanilje og citronsaft

Ostecreme:
• 75 g Domyati
• 75 g Yoghurt naturel
• 100 g drænet abrikoser
• 1½ spsk. akaciehonning

Kanelæbler:
• 50 g smør
• 1½ tsk. st. kanel
• 1- 2 stk. æbler

Fremgangsmåde

Pandekager:
Æggene piskes med melet til en glat dej. Smørret smeltes og piskes i dejen. Dejen spædes med mælk og tilsmages med sukker, vanilje og citronsaft.

Ostecreme:
Domyati og yoghurt røres lind, tilsættes blendede abrikoser og smages til med honning. Cremen fyldes i let lune pandekager umiddelbart før servering.

Kanelæbler:
Smørret smeltes i en gryde og æbler skåret i fileter vendes i smørret tilsat kanel.
De lune æbler anrettes på tallerken med pandekagen.

Tip:
Abrikospuré kan erstattes af abrikosmarmelade, men så udelades honning.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.