Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time



Pasta i ovn

Ingredienser
:
• 400 g Pasta 
• 2 spsk groft salt 
• 200 g Taverna Gybna Baida Cooking and Salad i tern

Sauce:
• 75 g smør 
• 2 dl mælk
• 2 dl revet Dansk Cheddar eller mild Danbo
• 6 æg
• 1 tsk paprika til pynt
 
Tilbehør: Salat

Fremgangsmåde:
Kog pastaen i saltet vand som anvist på emballagen. Hæld vandet fra og bland osten i pastaen. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca.18 x 30 cm)
 
Smelt smørret i en gryde og fjern den fra varmen. Tilsæt mælk, Cheddar/Danbo og æg. Pisk det godt sammen: Hæld saucen over pastaen. Dæk fadet med alufolie. Bag retten midt i ovnen, ca. 30 min ved 200º. Fjern alufolien de sidste 5 min., så overfladen bliver gylden.
 
Drys med paprika før servering.
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.