Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 60 min. heraf 30 min. i køleskabet



Pasta med grøn sauce

Ingredienser
:

Grøn sauce
• 175 g Gybna Baida
• 4 spsk vand
• 1 tsk hvidvinseddike
• 1 æggeblomme, fx pasteuriseret
• 4 spsk olie, fx olivenolie
• 1 lille fed hvidløg, i skiver 
• 1 liter blade af bredbladet persille
• 400 g tørret pasta, fx spaghetti

Pynt
• bredbladet persille

Serveres til
• grillstegt fisk, fx tun eller laks

Fremgangsmåde

Grøn sauce
Skær osten i mindre stykker. Kom vand, eddike, æggeblomme, olie, hvidlæg, ost og persilleblade i en blender. Blend til blandingen er findelt - ca. 1 min. Hæld den grønne sauce i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld pastaen tilbage i den varme gryde og vend den grønne sauce ned i pastaen. Varm retten igennem og smag til. Server straks.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.