Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 10 min. + tid til kogning af pasta



Pastasalat med æg og asparges

Ingredienser
:
• 1 bæger Salatost i tern med hvidløg og persille
• 200 g fuldkornspasta
• 125 g grønne asparges
• 200 g frosne ærter
• 2 små hoveder hjertesalat
• 1/2 bakke karse
• 2 smilende æg (kogt i 7 minutter)
Dressing:
• 1 dl Græsk yoghurt 10% el. 2%
• 1 spsk. salatmayonnaise
• 1/2 spsk. mild sennep
• Salt og friskkværnet peber

Knæk bunden af de grønne asparges og skær dem i mindre stykker. Kog pasta i vand tilsat salt som beskrevet på pakken og lade de grønne asparges koge med det sidste minut af kogetiden. Sigt vandet fra og vend de frosne ærter sammen med den varme pasta og aspargesene.
Skær bunden af salathovederne og del dem i grove blade. Vend salat, ost og pasta sammen og anret med halve, smilende æg og et drys karse.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Fordel dressingen over salaten.
Tip:
Du kan gøre salaten mere fyldig ved at tilsætte god tun fra dåse eller stegt, kold kylling og lidt sprød bacon til salaten.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.